use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Рама Класик

75% продукт за мазане

Rama Класик
Новите маргарини Рама са направени от 100% натурални съставки. Идеалният избор за приготвяне на натурална и вкусна храна всеки ден. Особено за мазане.

Rama Класик

Съставки

75% растителни масла и олио (30% рапица, палмово), вода суроватка (МЛЯКО), 0,3% Сол, емулгатор (лецитин (слънчогледов)), естествен ароматизант, киселина (млечна киселина), витамини (A, D).